Ny guide giver overblik over certificeringer i bæredygtigt byggeri

Ny guide udarbejdet af SBi og GXN giver overblik over indholdet i 10 udvalgte certificeringsordninger inden for bæredygtigt byggeri.

Bæredygtighed er gennem de seneste 10 år blevet udbredt i byggeriet. Det samme gælder antallet af certificeringsordninger. I dag findes der globalt set flere hundrede certificeringer inden for forskellige dimensioner af bæredygtigt byggeri, og tallet er stigende.

Ifølge forfatterne til guiden varierer certificeringsordningerne i indhold og fokus, og rådgivere og kunder mangler ofte overblik over, hvilke ordninger der certificerer i hvad.

SBi har i samarbejde med GXN Innovation udgivet en guide, der giver overblik over indholdet i 10 udvalgte bæredygtighedscertificeringer, som er nationalt og internationalt anerkendte. Fokus er på certificeringer, der har betydning for de markeder, hvor danske rådgivere oplever vækst og potentiale.

Guiden kan anvendes som et hjælpeværktøj i dialogen med kunder, så de kan stå stærkt i det nationale og globale marked for bæredygtigt byggeri.


Forsiden af guiden ’Sustainable Building Certifications’

Er du interesseret i at dykke ned i den dybdegående analyse, der ligger til grund for guiden, så kan du læse SBi-rapport 2018:03, Analyse af bæredygtige bygningscertificeringer

Nyheder fra AAU