Uddannelse
Samarbejde

Presseinfo

Presseansvarlige på AAU

Aalborg Universitet (AAU) har presseansvarlige i den centrale kommunikationsafdeling, AAU Kommunikation, på fakulteterne, campusserne i København og Esbjerg og på Statens Byggeforskningsinstitut (SBi).

Henvendelser vedr. forskning og uddannelse

Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Tekniske Fakultet for IT og Design

• Journalist Hiva Ahmadi 9940 3520, Mobil: 2220 6869, e-mail: hiah@adm.aau.dk

Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet

Det sundhedsvidenskabelige fakultet

Det Tekniske Fakultet for IT og Design

Det samfundsvidenskabelige fakultet

• Kommunikationsmedarbejder Berit Fejborg: 9940 7332, e-mail: bfe@adm.aau.dk
  • Journalist Susanne Clement Justesen: 9940 7954, e-mail: scj@adm.aau.dk

Det humanistiske fakultet

Statens Byggeforskningsinstitut (SBi)

• Kommunikationschef Jesper Kirkeskov: 9940 2262, e-mail: jek@sbi.aau.dk
  • Kommunikationsafdelingens fælles postkasse til henvendelser fra pressen: presse@sbi.aau.dk

Campus Esbjerg

• Kommunikationsmedarbejder Line Jørgensen: 9940 7630, e-mail: lj@staff.aau.dk

Campus København

• Kommunikationsmedarbejder Mette Vium Asbjørn: 9356 2230, e-mail: mva@adm.aau.dk

central pressekontakt

Den centrale kommunikationsafdeling, AAU Kommunikation, bistår med kontakt til AAU's ledelse vedr. overordnede uddannelses- og forskningspolitiske spørgsmål eller andre generelle spørgsmål om Aalborg Universitet.

Find en forsker på AAU

I AAU's forskningsdatabase VBN kan du søge efter alle forskere på Aalborg Universitet. Du kan søge på efternavn og eventuelt fornavn.

Søg efter forsker i VBN

find udtalelser fra rektor

Se udtalelser fra AAU's rektor og følg hans Twitterprofil.

Se rektors side

Pressefotos fra AAU

AAU i pressen

Se seneste nyheder om Aalborg Universitet i medierne, og søg i databasen med presseklip.

Se nyheds- og presseklipsdatabasen

Find publikationer fra AAU

I AAU's forskningsdatabase VBN kan du også søge efter forskningspublikationer fra AAU.

Søg efter aau-publikationer i VBN